UITSTAPJES

In de directe omgeving is er voor ieder wat wils. Op steenworp afstand ligt attractiepark Walibi World, maar ook het Dolfinarium Harderwijk, De Bataviawerf en het Outlet Shopping Center Batavia Stad liggen dichtbij. De nabij gelegen romantische vissersstadjes Elburg en Harderwijk zijn zeker een bezoek waard.

Pretpark Walibi Holland 3 km
Spectaculaire achtbanden, waterattracties, een prachtig uitzicht vanuit het reuzenrad, zweven in de zweefmolen Super Swing of toch liever een spannende rit in Robin Hood? Meer dan 40 attracties. Ook veel shows en evenementen. Geschikt voor families met kinderen, tieners en volwassenen. Op de fiets ben je er vanaf het vakantiepark binnen een paar minuten.
Website Walibi Holland

Dorhout Mees 9 km
Golf – Schieten – Survival
Een 36 holes A-status lussencourse, een 9 holes baan, een 18 holes Pitch en Put Par 3 baan en overdekte driving range. Je kunt ook
kogel-, boog- en kleiduivenschieten. Adventure genoeg; 4WD   terreinrijden, quad parcours, abseilen en toggelen van de hoge toren.
Website Dorhout Mees 

Dolfinarium 15 km
Dolfinarium Harderwijk is het enige dolfinarium in Nederland en het grootste zeezoogdierenpark in Europa. Bekijk allerlei zeedieren zoals de walrussen, bruinvinvissen, zeerobben, zeeleeuwen en zelfs nijlpaarden. Een aantal van deze dieren is ook te zien in de vele shows. In het Dolfinarium kun je ook flink spelen en ravotten en er is van alles te ontdekken.
Website Dolfinarium 

Aviodrome 17 km
Het Aviodrome, met een zeer grote collectie historische vliegtuigen, is een dynamisch luchtvaart-themapark en het gehele jaar geopend.  Het luchtvaart-themapark heeft naast een binnenexpositie (zo‘n 6000 m²) en een spectaculair 4D theater ook een groot buitenterrein met diverse historische luchtvaartgebouwen en vliegtuigen.
Website Aviodrome

Overig externe links voor leuke uitstapjes
Bataviawerf
Bataviastad
Kabouterbos
Hans en Grietje
Schokland
Nieuwland
De Meerpaal
Julianatoren
Apenheul
Molen de Hoop

Comments are closed.